Horeca van de Kaart

Een bedrijf met kennis van zaken, vooral op horeca gebied en dan specifiek online. Horeca van de Kaart staat voor website bouw, online marketing, onafhankelijk advies aan horecabedrijven. Onze naam zegt het al, waar ben je naar op zoek als horeca bedrijf, wij maken het voor je. Wij zijn de specialisten.

De online wereld verandert, ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dit brengt verandering met zich mee, vaker noodzakelijk dan vrijwillig. Veel ondernemers weten zich hier wel raad mee, maar twijfelen over de juiste weg. Horeca van de kaart ondersteunt hierin, op de manier zoals jij dat prettig vindt. Op ieder vlak, op elk gewenst moment. Een mix van vakkennis, ervaring, praktijk inzicht en netwerk. Horeca van de kaart ziet het als een taak om onze rugzak vol horeca bagage met jouw onderneming te delen, en waar mogelijk jou en je prachtige bedrijf verder te helpen. Vertrouw op je eigen kennis en capaciteiten, blijf kijken naar verbeter mogelijkheden.

Iedere dag worden wij beter bij Horeca van de kaart. Per succesvolle opdracht leren we weer bij. Dit komt ten goede aan al onze relaties, en die, die nog komen gaan. We werken met de nieuwste technieken, onze relaties weten dat ze bij Horeca van de kaart altijd verder komen met hun wildste marketing ideeën en ideale website. Zie het als een kruidenrek, Horeca van de kaart brengt iedere opdracht op smaak.

Mooie websites voor een eerlijke prijsMenno Post | Restaurant Olivijn
Goede service en altijd bereikbaar.Barry Hamstra | Restaurant Tollius